Wanneer deze Keltische vrouwen ‘O Holy Night’ zingen, kan het publiek hun tranen niet bedwingen

Ik weet niet wat het is, maar als ik een kerstklassieker live hoor, raakt dat me altijd diep van binnen.

Wanneer de stemmen samen komen waardoor het nummer tot leven komt, en de vele emoties die elk persoon bijdraagt aan het nummer, zorgt dat er altijd voor dat ik kippenvel over mijn hele lichaam krijg. Dit is ook de reden waarom ik zo van de kerstdagen hou.

Daarom moest ik deze geweldige video van de kerstklassieker “O Holy Night” met jullie delen.

Deze groep Keltische vrouwen verbazen het hele publiek wanneer ze dit geweldige optreden bij een concert geven, dit moet je echt even zien!

Dit is de perfecte gelegenheid om een momentje te nemen om na te denken over waarom kerst zo speciaal is, als je klaar bent, vergeet dan vooral niet dit geweldige optreden te delen met al je vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder