Vader zit samen met zijn zoontje die het syndroom van down heeft in de auto – Wat er vervolgens gebeurde is echt hartverwarmend

Toen een vader besloot zijn schattige zoontje Dane te filmen in de auto, had hij geen idee dat zijn video een doorslaand succes zou worden.

De video is al meer dan 27 miljoen keer bekeken op Facebook.

En na het bekijken van deze video, kunnen we duidelijk zien waarom deze 9-jarige het hart van zoveel mensen veroverd.

Dane Miller woont samen met zijn familie in Texas. Dane heeft het syndroom van down, maar is net als alle anderen kinderen, en heeft ook idolen waar hij van houdt.

Één van deze idolen is Whitney Houston.

Hij houdt ervan om naar liedjes van Whitney Houston te luisteren en ook om ze uit volle borst mee te zingen – meestal erg luid en met voldoende emotie in zijn stem.

Dus je kunt je wel voorstellen wat er gebeurde toen hij op een dag met zijn vader in de auto zat en het nummer “I Have Nothing” van Whitney op de radio kwam.

Hij zong uit volle borst mee!

Dane stopt zijn hele hart in het optreden. Hij zingt niet alleen met zijn stem, maar zijn hele lichaam en ziel gaan ook op in het nummer.

De vader van Dane legde eerder dit jaar, dit allemaal vast op camera en plaatste de video op Facebook.

In slechts een paar dagen werd de video al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Vandaag de dag is de video al meer dan 25 miljoen keer bekeken en al meer dan 300.000 keer gedeeld.

Dane is een ware superster en ik hoop dat jullie net zo gelukkig worden en geïnspireerd raken door zijn fenomenale optreden, als ik.

Geplaatst door Jeanne Miller op dinsdag 25 juli 2017

Wat vind jij? Reageer hieronder