Deze vader maakt een toets met zijn zoon in z’n armen – Nu zorgt deze foto ervoor dat harten wereldwijd smelten

Pas geleden is er een foto opgedoken van een vader met zijn kind in z’n armen, die zich razendsnel over het internet verspreidde.

Dit allemaal om een simpele reden: de man houdt zijn zoon in zijn armen terwijl hij in een klaslokaal een toets aan het maken is.

#RespetoEnLaWebPadre de familia es captado con su hijo en brazos en plena evaluación en una conocida universidad!! Que le dirías a este campeón!#Comparte

Geplaatst door Chimbote En La Web op zaterdag 28 oktober 2017

De foto die werd gemaakt op een Peruaanse universiteit, ontving duizenden reacties, nadat het op Facebook werd geplaatst.

Vele benoemen de vader in de foto, tot het perfecte voorbeeld van een vader en een doorzetter.

Ondanks alle obstakels die deze man ondervond met het opvoeden van een kind, ging hij toch naar school om zijn gezin van een betere toekomst te kunnen voorzien.

“Petje af!” zo schreef een Facebookgebruiker onder de foto. “Vele denken dat de meeste verantwoordelijkheid bij de moeder ligt…een ware dappere man.”

Wat een geweldige vader! Ik denk dat we vaker moeders dit soort dingen zien doen, maar het is ook belangrijk om te laten zien dat vaders hetzelfde doen. Beide ouders zouden de hun verantwoordelijkheid moeten nemen bij de opvoeding van een kind.

Deel dit artikel met al je vrienden als je het hiermee eens bent!

Wat vind jij? Reageer hieronder