Dit meisje met overgewicht doorbreekt 2 slechte gewoonten en verliest razendsnel meer dan 80kg!

Anderhalf jaar geleden at Jessica Beniquez elke dag fastfood en zat ze urenlang per dag voor de televisie.

“Ik lag alleen maar in bed de ene Netflix serie na de andere Netflix serie te kijken. Het enige wat ik deed was eten, werken en series kijken,” vertelt ze.

Toen Jessica 19 jaar oud was, woog ze maar liefst 145 kg!

Maar een jaar geleden, had Jessica genoeg van deze levensstijl en begon ze stappen te maken richting een kompleet andere levensstijl.

Het hebben van overgewicht kan erg moeilijk en ongezond zijn en het is dan ook nog moeilijker of dit ongezonde levenspatroon te doorbreken, en je leven te beteren. Daarom denk ik dat verhalen net als die van Jessica, het waard zijn om aandacht aan te geven – want ze laten zien dat het verliezen van gewicht daadwerkelijk mogelijk is en dat iedereen dit kan bereiken!

Toen Jessica aan haar transformatie begon, woog ze 145 kg.

De eerste gewoonte die Jessica doorbrak was het eten van junkfood. Dit klinkt misschien makkelijk, maar voor Jessica, was dit een hele grote stap.

Jessica stond letterlijk op uit haar bank, stopte met series kijken en begon met het bekijken van workout videos op Youtube.

Begin 2016 begon Jessica thuis te sporten, maar uiteindelijk durfde ze het aan om naar de sportschool te gaan – een plek waar ze altijd al bang voor was geweest.

Maar nu is dit veranderd in een plek waar ze plezier uithaalt.

Wil jij zien hoe haar transformatie verder is verlopen? Klik dan op volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder