Deze man loopt de winkel in en gaat achter de piano zitten, wat er dan gebeurt zorgt ervoor dat iedereen een traantje wegpinkt

Kerst staat al om de hoek, en als je net zoals ik bent dan ga je een drukke periode tegemoet, met het kopen van kado’s en eten, dat allemaal voordat de familie over de vloer komt. Als je dacht dat je de enige was waarbij de zenuwen inslaan in deze hectische periode, nou dan heb je het mis.

Maar wat als er nou iemand in de buurt was, die iedereen een beetje opvrolijkt van deze stres?

Nou, zoiets gebeurde namelijk in een Goodwill winkel in Norwalk, Ohio, toen een man midden in de winkel achter een piano ging zitten en de voorbijgangers trakteerde op een prachtig optreden.

Het klinkt misschien makkelijk, maar juist op deze onverwachte momenten, worden dit soort optredens alleen maar mooier. Ik moest dit gewoon even met jullie delen – hopelijk brengt dit ook een glimlach op jou gezicht!

Moved Me To Tears

"This gifted gentleman just walked into my store and moved me to tears! Llisten for yourself. Only at Norwalk Goodwill, in Norwalk, Ohio." For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q#LoveWhatMattersA Love What Matters Original Video

Geplaatst door Love What Matters op dinsdag 12 december 2017

Wat een talent heeft deze man zeg! Bracht dit optreden ook een lach op jouw gezicht, deel het dan nu met al je vrienden, zodat zij hier ook van kunnen genieten!

Wat vind jij? Reageer hieronder