Deze leeuwen werden bevrijd van een verschrikkelijk circus – Wat er gebeurt als ze herenigd worden met hun redder, zul je niet geloven!

Leeuwen zijn meestal niet de eerste dieren die je zou knuffelen. Maar een feit is dat deze prachtige dieren een geweldig geheugen hebben en veel affectie kunnen tonen.

Dit verhaal gaat over twee kleine leeuwen die bevrijd werden van een verschrikkelijk oost Europees circus. Zeven jaar later werden ze herenigd met hun held – en het kan gewoon niet zo zijn dat het je niet raakt als je ziet wat ze met haar doen.

Michaela Zimanova, de vrouw die de twee leeuwen bevrijd had, deed dat bij het circus waar de moeder van de twee leeuwen werkte. Nadat de moeder van de twee kleine leeuwen hen had afgestoten, was Michaela in staat om de leeuwen over te plaatsten naar het Big Cats Rescue Centre in Slowakije, waar ze voor hun zorgde en liefde gaf.

Op een gegeven moment kon Michaela niet meer dagelijks voor de leeuwen zorgen. Maar toen zeven jaar later Michaela de twee volgroeide leeuwen bezocht bij het reddingscentrum. Gebeurde er iets wat mijn hart deed smelten!

Ook al was het jaren geleden dat de leeuwen haar voor het laatst gezien hadden, waren de leeuwen overduidelijk in staat om haar te herkennen. Het was overduidelijk dat ze haar erg gemist hadden. Zodra ze Michaela zagen renden ze naar haar toe, begonnen haar te knuffelen en likten haar gezicht.

Als je de video hieronder ziet, is het amper te geloven dat wilde leeuwen carnivoren zijn.

Bekijk hieronder de video van de prachtige reünie:

Big Cats Missed Their Mummy

These big cats missed their mummy… 🦁😳

Geplaatst door LADbible op Zondag 20 augustus 2017

Wat vind jij? Reageer hieronder